Duurzaam fietsen herstellen

Als maatwerkbedrijf maken we letterlijk werk van uw fiets zodat die langer meegaat. Hier creëren we nieuwe jobs voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door opleiding en training on the job ontwikkelen medewerkers hun talent voor techniek en hun waarde op de arbeidsmarkt.

Onze instructeurs sturen bij terwijl er aan uw fiets gesleuteld wordt. Zo leert iedereen bij én staan alle fietsen in onberispelijke staat.

Als particulier kan u elk merk en type van fiets binnenbrengen voor een onderhoudsbeurt of herstelling. Slaat u als bedrijf een duurzame weg in en wil u fietsen promoten bij uw medewerkers? Dan helpen we u daar ook graag bij.

Verkoop van nieuwe en Second Life fietsen

Bij Mo-Cyclette kan je ook ‘Second Life fietsen’ kopen. Daarmee redden we fietsen van de afvalberg en geven we ze een tweede leven! Een inclusieve en circulaire samenleving: daar werken we volop aan mee. In onze fietswerkplaats maken we van afgeschreven en afgedankte fietsen -met de hand- volledig gereviseerde pareltjes. Onze Second Life fietsen zijn van hoge kwaliteit, gunstig geprijsd, met twee jaar garantie en lokaal geproduceerd door de medewerkers van het maatwerkbedrijf.. dat is beter dan nieuw!

Mo Cyclette is dealer van de kwaliteitsmerken Batavus en Oxford. We presenteren u een selectie nieuwe fietsenmodellen en kunnen het volledige assortiment van beide topmerken voor u bestellen.Kom langs bij Mo-Cyclette voor uw fiets en steun sociaal ondernemerschap!

Contacteer ons


© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK