02/07/2021

Maatwerkbedrijf Mo-Clean behaalt Q for WSE kwaliteitscertificaat 

Met grote trots kondigen wij aan dat wij sedert 29 juni 2021 het Q for WSE kwaliteitscertificaat hebben behaald. Dit certificaat is dé kwaliteitsmaatstaf bij uitstek voor dienstverleners in het kader van het werkgelegenheidsbeleid en in de sociale economie. 

De Qfor-methodologie maakt gebruik van een beproefd modulair kwaliteitsmodel en werd specifiek ontwikkeld om de kwaliteit van de dienstverlening te meten en te verbeteren. Het resultaat van een grondige audit wordt weergegeven onder de vorm van een objectief en betrouwbaar certificaat.

De doorlichting wordt uitgevoerd door Certup en bestaat uit een ProcessScan die de interne processen van onze organisatie onder de loep neemt. Deze scan bepaalt de effectiviteit en de efficiëntie van onze bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat interne processen kunnen worden geoptimaliseerd. Een auditeur toetst af in welke mate de processen beantwoorden aan de normen van QFor. Dit gebeurt door het nemen van steekproeven en een controle op basis van documenten, systemen en interviews. Na een succesvolle audit is een certificaat uitgereikt aan onze organisatie. Dit certificaat is drie jaar geldig. 

Dankzij deze QFor-certificatie geven we onze klanten een maximale garantie op een kwaliteitsvolle dienstverlening en weten zij dat ze in zee gaan met een professionele partner.

Organisaties met een Q-for certificaat kunnen:

De Qfor-WSE-audit is toegespitst op de minimale kwaliteitsvoorwaarden die door de Vlaamse overheid aan maatwerkbedrijven worden opgelegd. Drie categorieën van kwaliteitsvoorwaarden komen hierbij aan bod:
1. De dienstverlening aan klanten
2. Het personeelsbeheer van de organisatie
3. Het financieel beheer van de organisatie

Het Q for WSE certificaat is van toepassing op de schoonmaakafdeling van Mo-Clean, op de fietswerkplaatsen en fietsenwinkel van Mo Cyclette en op de Fietspunten van Lokeren, Zele en Dendermonde. 

Het behalen van dit certificaat is een bekroning voor het werk van al onze teams en alle medewerkers. Dit resultaat draagt bij aan de kwaliteit en de professionalisering van ons maatwerkbedrijf en aan een groei in jobs en in kwaliteit van de diensten in de komende jaren. 

Dit certificaat is geen eindresultaat. Het is het begin van een constante inspanning om te leren uit onze ervaringen, om rekening te houden met de inbreng van onze klanten en om onze dienstverlening en interne processen steeds te kunnen verbeteren. 
© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK