Waar we voor staan

Een duurzame en sociale samenleving komt niet vanzelf. Mo-Clean doet extra inspanningen om verantwoord te ondernemen en om als een duurzame organisatie verbindingen te leggen. Dat doen we op verschillende manieren.

Inclusief en divers  

Diversiteit vinden we vanzelfsprekend: iedereen hoort erbij en verdient een eerlijke kans. Als onderneming in de sociale economie hebben we mensen in dienst met veel verschillende achtergronden en talenten. Diversiteit zien we als een positieve kracht die we benutten om de best mogelijke diensten aan te bieden. Zo wordt diversiteit ook een meerwaarde voor onze klanten. 

Mensgericht maatwerk  

We zijn trots op de mensen die bij ons werken. Trots op hun inzet en hun doorzettingsvermogen. Wie bij ons werkt krijgt begeleiding en ondersteuning, want jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Maar ook supervisie en controle op de werkvloer: zo leren medewerkers om kwaliteit te bieden.

Ondernemen met resultaat  

Sociaal ondernemerschap is gericht op het eindresultaat dat we samen met onze klanten overeenkomen. Doet er zich een probleem voor tijdens het traject? Dan zoeken we vindingrijk naar oplossingen. We zijn flexibel en als het nodig is schakelen we snel. Zo bereiken we toch het afgesproken doel, en bent u als klant zeker van marktconforme, kwaliteitsvolle diensten.

Klantgericht werken  

Wat verwacht de klant en hoe kunnen we dat overtreffen? Door onszelf elke dag die vraag te stellen, bouwden we jarenlang aan een stabiel en trouw klantenbestand. We kunnen dit maar realiseren als onze medewerkers daar iedere dag hun schouders onder zetten, en dat doen ze ook, elk met hun eigen talenten. Samen met onze werkleiders bieden we de best mogelijke klantenservice en -tevredenheid. Zo gaan mens- en klantgericht ondernemen hand in hand! 


Video Maatwerkbedrijf


Ontdek onze diensten


“Het grote succes van Mo-Clean? De heel persoonlijke aanpak. Werk is een middel om structurele verandering te brengen in iemands leven, maar Mo-Clean doet meer dan werk aanbieden. Medewerkers krijgen hulp bij problemen en vragen waar ze mee geconfronteerd worden.” Luc De Boever, voorzitter raad van bestuur
“Al meer dan 20 jaar werk ik bij Mo-Clean en ik houd ervan om mensen toekomstperspectief te geven. Soms zijn het kleine dingen die zo vanzelfsprekend lijken, maar voor sommigen een grote stap betekenen. Dat ik voor hen dan mee aan de kar kan trekken, maakt dat ik deze job nog altijd graag doe.” Alice Betjes, coördinerend werkleidster schoonmaak bij Mo-Clean


Onze partners


© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK