07/01/2021

Medewerker in de spotlights: Viviane

Viviane Bogaert werkt nog maar enkele maanden bij onze organisatie, maar is al helemaal ingeburgerd. “Ik kom met plezier naar het werk!”, vertelt ze enthousiast.

Sinds september werkt Viviane als poetshulp bij Mo-Clean. “Ik poets appartementsblokken en ook bij Kind en Gezin in Sint-Niklaas en Belsele. Ik vind het enorm leuk want de job is heel afwisselend. Jaren geleden werkte ik als poetshulp in rusthuizen, maar dit ligt me veel meer. Soms kijk ik op mijn horloge en ben ik verwonderd dat het al zo laat is. De uren glijden zo voorbij!”

Door omstandigheden -onder andere om voor haar kinderen te zorgen- bleef Viviane jarenlang thuis. “Maar werken helpt mijn situatie terug vooruit. Ik klopte bij het OCMW aan, en vroeg of ze me aan werk konden helpen. Zij hebben me met Mo-Clean in contact gebracht. Ik ben heel blij dat ik hier kon starten want ik voel me veel beter nu.” 

“De collega’s zijn ook tof. Als je jezelf soepel en collegiaal opstelt, bevordert dat de sfeer in het team. Uiteindelijk komt iedereen naar het werk om zijn boterham te verdienen. Het is leuker als het aangenaam verloopt”, vindt ze

Toch betekent Mo-Clean meer dan werken voor Viviane. “Als ik iets nog niet kan legt poetsinstructrice Alice het me uit. Ze is echt een vrouw met een gouden hart. Als er iets is, kan ik altijd bij haar terecht.” Ook de andere collega’s helpen haar verder. “Ik gebruik de fiets om naar poetsopdrachten te rijden. Toen een collega van Mo-Cyclette hoorde dat mijn fiets erg kraakte, stelde ze voor om hem te laten herstellen zodat ik niet in panne zou vallen.” 

 
 
 © 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK