Fietspunten

Onze fietspunten in Lokeren, Zele en Dendermonde stimuleren het gebruik van de fiets door in de directe omgeving van de stations fietsdiensten aan te bieden. Medewerkers houden toezicht op de fietsenstallingen en zorgen voor orde en netheid. Daarnaast kan u hier ook een fiets huren of laten herstellen.

Fietsen herstellen aan station

Pendelaars kunnen een beroep doen op de fietspunten voor kleine herstellingen. Denk aan een band plakken, een licht herstellen of de ketting repareren. Zo geraakt u als gestrande fietser op een veilige manier thuis. U kan als pendelaar, toerist of bedrijf een fiets huren via Blue-bike of een van onze eigen fietsen huren. Fietsgraveringen? Kom langs bij ons.

In opdracht van de NMBS houden we toezicht en onderhouden we de fietsenstallingen op werkdagen. Onze erkende fietspunten zijn lid van Herwin, de ledenorganisatie in de sociale economie die de fietspunten in Vlaanderen overkoepelt.


“Je moet je goed voelen in je vel om je werk goed te kunnen uitvoeren. Als je je goed voelt, geraak je verder en wordt je rugzak minder zwaar. En dus maken we ook tijd voor het sociale aspect. Voor mij persoonlijk is mijn hobby uitgegroeid tot mijn beroep. Ik word heel gelukkig om anderen vooruit te helpen in hun leven.” Inge Boel, werkleidster fietsmobiliteit in de Fietspunten Lokeren, Zele en


Laat uw fiets bij ons herstellen en steun sociaal ondernemerschap

Contacteer ons


© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK