Schoonmaak appartementen: waarom en wat?

De gemeenschappelijke delen van een appartementcomplex krijgen vaak heel wat bezoekers en inwoners over de vloer. Een regelmatige poetsbeurt is dus aangewezen als u het gebouw netjes wil houden. Met een professionele poetsploeg bent u zeker van nette gemeenschappelijke delen in het complex. Dat maakt het voor iedereen fijn!

De inkomhal- en deuren, parkeerruimtes, glazen balustrades, de traphal, de lift en de stookruimte vormen de voornaamste gemeenschappelijke ruimtes. Onze medewerkers zorgen voor een kraaknet appartementencomplex! Al onze schoonmaakproducten voldoen aan de Europese normen op het vlak van biologische afbreekbaarheid.

Onze aanpak

Helemaal grondig schoonmaken: daar gaan we voor!

Hoe gaan we tewerk?

  1. Voor een goede inschatting komen we graag ter plaatse om de ruimtes op te meten en uw wensen en de frequentie te bespreken.
  2. Daarna krijgt u een offerte op maat.
  3. Na uw goedkeuring gaan we van start op een afgesproken tijdstip.
  4. Regelmatig komen onze werkinstructeurs ter plekke voor een kwaliteitscontrole. Zo bewaken we de hoge kwaliteit en houden we een vinger aan de pols.

Reken op een professionele aanpak, helemaal op uw maat!

“Al meer dan 20 jaar werk ik bij Mo-Clean en ik houd ervan om mensen toekomstperspectief te geven. Soms zijn het kleine dingen die zo vanzelfsprekend lijken, maar voor sommigen een grote stap betekenen. Dat ik voor hen dan mee aan de kar kan trekken, maakt dat ik deze job nog altijd graag doe.” Alice Betjes, coördinerend werkleidster schoonmaak bij Mo-Clean


Doe een beroep op de schoonmaakdienst van Mo-Clean en steun sociaal ondernemerschap.

Contacteer ons


© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK