Schoonmaak bouwwerven: waarom en wat?

Bij het opleveren van een nieuwbouwwoning, een huurhuis of bedrijfspand is het belangrijk dat er grondig schoongemaakt wordt. De kans is zo groter dat u het pand kan verkopen of verhuren. Een goede indruk is goud waard. Onze medewerkers vormen een ploeg, hebben het juiste materiaal en gaan voor een optimaal resultaat!

Wij zorgen ervoor dat er geen bouwvuil en stof meer te vinden is. De vloeren en ramen zien er na ons bezoek opnieuw proper uit. Het hele pand zal er fris en schoon uitzien. De schoonmaak van bouwwerven, nieuwbouwprojecten en werfcontainers kan u dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Onze aanpak

Helemaal grondig schoonmaken: daar gaan we voor!

Hoe gaan we tewerk?

  1. Voor een goede inschatting komen we graag ter plaatse om de ruimtes op te meten en uw wensen en de frequentie te bespreken.
  2. Daarna krijgt u een offerte op maat.
  3. Na uw goedkeuring gaan we van start op een afgesproken tijdstip.
  4. Regelmatig komen onze werkinstructeurs ter plekke voor een kwaliteitscontrole. Zo bewaken we de hoge kwaliteit en houden we een vinger aan de pols.

Reken op een professionele aanpak, helemaal op uw maat!Doe een beroep op de schoonmaakdienst van Mo-Clean en steun sociaal ondernemerschap.

Contacteer ons


© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK