Schoonmaak openbaar domein: waarom en wat?

Bij schoonmaken denkt iedereen meteen aan het interieur en de ramen. Maar ook een buitenterrein verdient een regelmatige schoonmaakbeurt. Onze schoonmaakploeg pakt uw parkeerplaats, terras en binnenplaats net zo grondig aan als uw interieur!

Denk concreet aan het verwijderen en afvoeren van zwerfvuil en afval tot het reinigen van straatmeubilair en bushokjes. Ook het preventief strooien, sneeuw- en ijsvrij maken van uw oprit, parkeerplaats en entree kunnen we allemaal voor u regelen!

We investeerden in een HDS Trailer van Kärcher, een mobiele en zelfvoorzienende oplossing voor professioneel gebruik in openbare ruimten, de bouw en de industrie. Deze machine is volledig naar wens te configureren, uiterst efficiënt en betrouwbaar. Dankzij het waterreservoir van 500 l + 500 liter in onze bestelwagen kan de trailer meer dan 1,5 uur onafhankelijk gebruikt worden zonder aansluiting op elektriciteit of watertoevoer en tot 100°C.

Onze aanpak

Helemaal grondig schoonmaken: daar gaan we voor!

Hoe gaan we tewerk?

  1. Voor een goede inschatting komen we graag ter plaatse om de omgeving te bekijken en uw wensen en de frequentie te bespreken.
  2. Daarna krijgt u een offerte op maat.
  3. Na uw goedkeuring gaan we van start op een afgesproken tijdstip.
  4. Regelmatig komen onze werkinstructeurs ter plekke voor een kwaliteitscontrole. Zo bewaken we de hoge kwaliteit en houden we een vinger aan de pols.

Reken op een professionele aanpak, helemaal op uw maat!Doe een beroep op de schoonmaakdienst van Mo-Clean en steun sociaal ondernemerschap.

Contacteer ons


© 2021 Maatwerkbedrijf Mo-Clean vzw • BE 0453.129.362
privacy policy - klachtenprocedure - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Mo-Clean gebruik van cookies. Meer informatie   OK